Bij Marana bvba beland je in een familiebedrijf met ruim 20 jaar ervaring. Bij ons ben je geen nummer. We hechten veel waarde aan jouw behoeften. Enkel zo kunnen we de beste oplossing bieden voor jouw transport.

Bovendien maken we gebruik van de laatste technische snufjes. Zo hebben we een orderverwerkingssysteem waarbij we een EDI kunnen ontwikkelen, het allerlaatste navigatiesysteem dat steeds up-to-date met de laatste ontwikkelingen is. Op deze manier kunnen we je onmiddellijk de gevraagde vrachtdocumenten, actuele informaties en posities van je ladingen geven.

Marana bvba is een vervoerscommissionair, maar werkt nauw samen met een dochteronderneming met 44 trailers en 36 eigen vrachtwagens.

Marana rekent dagelijks op meer dan 350 betrouwbare transporteurs en heeft toegang tot 5000 vrachtwagens over heel Europa, met als corebusiness Full Truck Loads tussen Benelux, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië en Polen.

Een snelle oplossing op maat is dus altijd gegarandeerd!

Al onze voertuigen voldoen aan de Euro 6-norm.

ONZE

PROFESSIONALS

Van offerte tot boeking. Marana helpt om je vracht sneller, goedkoper, veiliger en gemakkelijker te vervoeren, zodat jij je kunt blijven concentreren op jouw bedrijf.

Veiligheid

is onze prioriteit

Voor ons is veiligheid het allerbelangrijkste. Alle vrachtwagens horen uitgerust te zijn conform de wettelijke vereisten.  Vrachtwagenchauffeurs hebben een enorme verantwoordelijkheid. We zien er dan ook streng op toe dat zij die nemen. Eigen vrachtwagenchauffeurs waken steeds over een veilig transport van jouw goederen. 

Onze missie is opkomen voor veilig transport. Ook jij, als automobilist, kan hieraan bijdragen. Wees respectvol en verdraagzaam in het verkeer, ook ten aanzien van vrachtwagenchauffeurs. Zo werken we samen aan meer veiligheid op de weg. 

Onze vrachtwagens zijn aangepast aan de strenge vereisten voor het laden in de chemische sector. Wekelijks wordt gecontroleerd of de uitrusting van de vrachtwagens volledig is. 

Onze vrachtwagens zijn jonger dan 4 jaar en hebben allemaal de EURO 6 uitstoot, zodat we voldoen aan de strenge milieunormen.

Dankzij onze hoogwaardige IT-systemen kunnen we onze vrachtwagenchauffeurs op de voet volgen en nog beter garanderen dat rij- en werkuren gerespecteerd worden.

Iedereen kan bijdragen aan een veilig verkeer, ook jij!  Samen zullen we erin slagen!

Zij kozen voor ons

Maak kennis met enkele van onze vaste klanten en lees wat ze te zeggen hebben over onze diensten. Deel je ervaringen.